OM GOURMETPOLSTEREN


Jeg er ung af krop men gammel i sind. Jeg har en stor forkærlighed for restaurering af møbler mv. Jeg har i mange år arbejdet med træ, stoffer og skum. Møbelpolstring er min store passion. Jeg elsker at hvert et møbel har en historie, som fortjener at blive fortalt og givet videre. Jeg sætter pris på at lave et stykke kvalitets arbejde, hvor der er sans for detaljerne.


At navnet blev GourmetPolsteren er lidt af en tilfældighed. Det startede, som en spøg mellem venner, men endte med at ligge godt i munden. Det må gerne være sjovt og anderledes, så at låne noget fra den finere madverden og føre det over på glæden ved at restaurere møbler, fortæller noget om at det ikke bare er et håndværk, men en passion for at opnå det bedste resultat."Jeg glæder mig til, at arbejde med dit møbel."

- Johan Stengaard

Ompolstring er et bæredygtigt valg

Genbrug og Restaurering

Ved at vælge at få restaureret dit møbel, har du allerede truffet et bæredygtigt valg. Det er i de fleste tilfælde langt mere miljørigtigt at få det fixet, end at smide ud og købe et nyt. Og så følger der en historie med det.


Ved GourmetPolsteren, gør jeg en dyd ud af at genbruge så mange materialer, som jeg kan. Det jeg ikke selv kan genbruge, forsøges gives videre til andre, som kan. F.eks. skoler, foreninger og lign., der kan bruge skum, stof og andre rester til deres projekter.


At vælge de rigtige materialer for at få dit møbel til at få det rigtige udtryk er i højsæde. Men hvis det ønskes kan vi også se på, hvordan det miljømæssige aftryk kan nedbringes.


JEG HJÆLPER DIG MED DRØMMEN OM AT FÅ LIV I DET GAMLE ARVESTYKKE.